Welkom bij Fotoaanhuis – Babyfotografie in Waregem

Hallo daar! Ik ben Lincy, jouw  vrouwelijke fotograaf bij Fotoaanhuis. Mijn passie is het vastleggen van de kostbare momenten van jouw kleintje tijdens een babyfotosessie. In onze gezellige studio te Waregem creëren we een gezellige omgeving om de fotoshoot goed te laten verlopen. 

 

Sitter Sessie: Uniek voor Jouw Baby’s Groei
Onze speciale Sitter Sessie is gericht op baby’s die goed kunnen zitten en zich kunnen opduwen in buiklig. Perfect rond de eerste verjaardag van je kleintje, vereeuwig deze heel bijzondere mijlpaal van jullie baby.

 

Prijs: €245 – Alle Digitale Foto’s Inbegrepen

Deze prijs omvat een professionele fotosessie in onze studio, waar we je kleintje op een speelse en liefdevolle manier fotograferen. Alle foto’s worden digitaal geleverd in de beste resolutie en zijn geheel reclamevrij.

Als ervaren fotograaf begrijp ik dat de eerste verjaardag van je baby een onvergetelijk moment is. Daarom zorg ik ervoor dat elke glimlach, elke ondeugende blik en elk klein gebaar worden vastgelegd, waardoor je een tijdloze herinnering hebt aan deze bijzondere periode.

 

Extra Opties: Verjaardagshoot en Cakesmash Fotosessie Voor degenen die op zoek zijn naar iets extra speciaals, bieden we ook de mogelijkheid om te kiezen voor een Verjaardagshoot of Cakesmash fotosessie.

 

Wil je de eerste verjaardag van je baby vieren met een Sitter Sessie bij Fotoaanhuis? Neem gerust contact op, en laat mij, Lincy, jouw persoonlijke fotograaf, deze kostbare momenten voor eeuwig vastleggen. Samen maken we van de eerste verjaardag van je kleintje een onvergetelijke gebeurtenis vol liefde en vreugde.

Prijslijst

Baby / Peuter fotografie

Wanneer doe je best een babyfotoshoot?

Als je baby goed kan zitten en zich mooi kan opduwen in buiklig. Het is namelijk belangrijk dat je kleintje niet te snel vermoeid is.

Wat kan ik meebrengen voor de babyotoshoot?

Het tutje van jullie kleintje om te troosten.
Een andere outfit en misschien ook iets voor bij een ongelukje.

Heb je een leuke prop die je zelf wil meebregen voor de shoot. Leuke beer, wagentje, … dan mag dit zeker.

Waar kan je verder nog rekening mee houden?

Plan de shoot op een goed uur. Voormiddagen zijn vaak ideaal aangezien ze in de namiddag vaker slapen.
Het komt erop neer dat je best het ritme van jullie kleintje volgt.

Geverifieerd door MonsterInsights