huwelijksFotograaf koppel Lincy & Dirk

Huwelijk fotografie

originele trouwfotografie voor jullie mooiste dag

huwelijks fotosessie

op zoek naar een leuke combinatie van spontane, romantische en originele foto’s op je trouwfeest?

Met liefde voor het vak vereeuwigen we graag jullie mooiste trouwdag! 

ALLE FOTO’S DIGITAAT ! 

GEEN VERPLICHTING FOTOBOEK !

We verzorgen ook bedankingen de dag zelf  met een foto van jullie en een foto van de gasten zelf erop.

We zijn actief in heel Vlaanderen.

Je kan zeker afwijken van de pakketten. De uren zijn aaneensluitend en minimum pakket van 4uur. Meer dan 10u nodig? Dat kan zeker. Het avondfeest is op aanvraag.

Lincy & Dirk

Wat is de meerwaarde van 2 fotografen tijdens onze bruiloft?

Met 2 fotografen missen we geen moment. Bij de opmaak kunnen we elk bij iemand aanwezig zijn. Wanneer je met 2 bent zie je ook dubbel zoveel. Enerzijds hebben we een andere invalshoek. Anderzijds elk een eigen stijl. Om die reden is het echt een meerwaarde. Kortom we willen geen moment missen van jullie mooiste dag.

Hoeveel uren blijven jullie op het trouwfeest?

Je kan ons inhuren voor een pakket van 4 – 8 of 10 uur en met een minumum van  4 uur. Bijkomende uren kunnen ook. Wij blijven tot maximaal intrede van de zaal. Het is echter wel zo dat we geen onderbroken diensten werken. Dat wil zeggen dat onze uren doorlopen vanaf aankomst tot wanneer we de feestzaal verlaten. 

Zijn we verplicht een album bij jullie te nemen?

Nee hoor, we leveren de foto’s digitaal in de beste resolutie en geheel reclamevrij. dit met de bedoedling dat je zelf alles kan doen met de foto’s. Je kan echter ook bij ons een boek laten maken. Indien je dit wil dan mag je ook zelf kiezen welke foto’s in het boek komen.

Zijn er extra kosten waar we rekening mee moeten houden?

Wij werken met vaste prijzen. dus je weet op voorhand wat je kiest en wat het kost. Geen addertjes onder het gras. Er komen geen extra kosten bij voor vervoer, Onze uren beginnen te lopen van het moment dat we aankomen op de afgesproken locatien. 

Wie zoekt een locatie voor de huwelijksreportage?

Tijdens de trouwdag gaan we ook op reportage. Voor de locatie helpen we graag kijken. Aangezien er op een trouwdag veel te doen is zoek je het best niet al te ver. Daarom kijk je best voor een locatie in de buurt van je woonplaats of in de buurt van de feestzaal. In het park om de hoek kunnen we evenzeer mooie foto’s nemen. Het is wat je doet met de foto die belangrijker is dat de locatie zelf. Wil je echter wat verder een originele fotolocatie opzoeken. Geen enkel probleem. Voorzie dan gewoon wat extra tijd. Het komt er vooral op neer dat jullie van alles kunnen genieten.

Wat als het regent op onze trouwdag?

Je kan je trouwdag tot in de puntjes plannen. Echter het weer moeten we nemen zoals het komt. Indien je hier schrik voor hebt dan kan je best kijken voor een alternatief als fotolocatie. Binnenlocaties zijn echter beperkter en vaak ook betalend. Daardoor kan je ook eens denken aan leuke alternatieven. Onder andere een leuke schuur of serre op een boerderij  in de buurt. Jullie vaste stamcafé, Een leuke B&B of hotel met een mooie lobby. Musea in de buurt? Pittoreske kerk of kapelletje. Maar kan bijvoorbeeld ook iets met jullie hobby of werk te maken hebben. Kortom mogelijkheden genoeg. Vergeet echter niet op voorhand even contact op te nemen. Dan hoef je daar tijdens de dag zelf geen zorgen over te maken. 

Tips rond bruidsmake up en een mooi kleurtje

Make-up is heel belangrijk, hou je van sobere bruidsmake up of mag het wat meer zijn? Laat dit zeker professioneel doen. Een mooi kleurtje is ook altijd meegenomen. Hoewel je er best rekening mee houdt dat je niet veel bruiner bent dan je partner. Pas echter op met bruin laten spuiten. Dit zorgt vaak voor een heel egale kleur. Dit werkt niet goed in zwart/wit foto’s. Anderzijds zie je dit ook aan de handen. En deze komen heel vaak in beeld.

Hoeveel tijd moeten we voorzien voor de huwelijksreportage en familiefoto's?

Voorzie voor alles voldoende tijd. Dat zorgt voor een zorgeloze dag. Wil je een originele reportage? Dat wil zeggen dat we een mooie combinatie maken van spontane beelden, de nodige romantiek en speelse foto’s. Dan vragen we 1u30 voor de reportage en een half uurtje voor de familiefoto’s. Is er echter minder tijd beschikbaar in jullie planning? Geen probleem, we passen ons graag aan wat voor jullie belangrijk is. 

Wat is de wachttijd voor de foto's?

Bij ons hoef je niet te kiezen tussen de vele foto’s. We leveren de foto’s digitaal aan. Elk beeld wordt immers mooi op punt gezet. We leveren graag kwalitatieve foto’s. De wachttijd van de foto’s bedraagt maximaal 3 maand na het huwelijk of na de betaling van de afrekening.