Spaghetti Fotoshoot

Spaghetti fotoshoot

Een smakelijke Spaghetti Fotoshoot

Ben je op zoek naar een unieke en smaakvolle manier om je verjaardag te vieren? Ontdek dan onze Spaghetti Fotoshoot, waar plezier, creativiteit en heerlijkheid samenkomen in een onvergetelijke ervaring!

Wat mag je verwachten?

Onze Spaghetti Fotoshoot belooft niet alleen prachtige beelden, maar ook een lach op je gezicht. Voor een prijs van slechts €225 bieden wij:

  • Fotografieplezier: Een fotosessie vol spontaniteit en humor, waar spaghetti de hoofdrol speelt.

  • Professionele beelden: Alle foto’s worden digitaal geleverd in de beste resolutie, zodat je elk moment in detail kunt herbeleven.

  • Decorsfeer: Wij zorgen voor een gezellige setting met een smaakvol spaghetti-decor. Denk aan vrolijke kleuren en een speelse ambiance.

Hoe werkt het?

  1. Reserveer jouw plekje: Contacteer ons om je Spaghetti Fotoshoot te plannen op een datum die jou het beste uitkomt.

  2. Outfit en lekkers: Breng je eigen outfit en lekkernijen mee voor een persoonlijke touch. Van kleurrijke outfits tot smakelijke sauzen, jij bepaalt de stijl van jouw fotoshoot.

  3. Lach en geniet: Laat de sauzige humor en speelse spaghetti-momenten vastleggen terwijl je geniet van deze unieke fotoshoot-ervaring.

Prijs en Reserveringen

Voor slechts €225 ontvang je niet alleen een heerlijke fotoshoot, maar ook blijvende herinneringen aan een unieke verjaardagsviering. Neem vandaag nog contact met ons op om je plek te reserveren en je verjaardag op een smaakvolle manier te vieren!

Opmerking: Outfit en lekkers dien je zelf mee te brengen. Wij zorgen voor de fotografie, het decor en een flinke dosis plezier!

Prijslijst

Spaghetti Fotoshoot

Wanneer doe je best een Smashfotoshoot?

Het is altijd fijn deze rond de verjaardag te plannen. Wanneer je de foto’s ook wil gebruiken voor een originele uitnodiging te maken? Dan doe je dit best zeker een goeie maand ervoor. Aangezien we de foto’s ook nog mooi willen afwerken voor we ze doorsturen.

Wat kan ik meebrengen voor de fotoshoot?

Volgende zaken kan je meebrengen tijdens de shoot

  • Badspeeltjes en handdoek met kap (mooie extraatje op de foto)
  • Reservekledij voor jullie zelf (je kan zelf ook onder de taart terecht komen 😊)
  • Flesje water en de lievelingskoekjes van jullie kleintje
  • Badproducten en handdoek voor het badmoment

Wij zorgen normaal gezien voor een kleurrijk decor voor de smashcake en het badje, wil je zelf nog extra accessoires meebrengen dan mag dat zeker.

Een eigen leuke knuffel of speeltje, breng gerust mee … Heb je een voorkeur voor iets dan mag je dit zeker laten weten en dan kijken we wat we kunnen doen.

wie zorgt voor de spaghetti?

Graag voor de shoot de spaghetti meebrengen. Wat ook heel goed werkt is zijn paprika’s en een stokbroodje. 

Wie zorgt er voor de decoratie?

Normaal zorgen wij voor een leuk verjaardagsdecor.  Heb je zelf iets anders in gedachten? Laat dit dan zeker eens weten. Het is evenzeer mogelijk om zelf nog accessoires mee te brengen. deze kunnen we dan aan het decor toevoegen. Wil je het graag eerder sober? Dat kan zeker. Laat dit ook even weten op voorhand.

Geverifieerd door MonsterInsights