babyFotograaf - Fotoaanhuis Lincy & Dirk

Spaghettishoot

originele fotografie voor de verjaardag

Vier de verjaardag in onze studio

Spaghetti Smash, …

Bij een Smash fotoshoot mag het! Heerlijk smodderen met heerlijke spaghetti.  Met als doel foto’s waarbij de kleintjes de spaghetti mogen opeten. Op de manier waarop zij dat zelf willen. Zodat er prachtige plaatjes worden geschoten! Uniek en leuk voor kindjes hun verjaardag.

Enerzijds mooie foto’s als herinnering. Anderzijds ideaal voor het maken van verjaardagskaartjes. Eerst mag je kleintje spelen met de spaghetti en daarna in een heerlijk leuk badje :-). En ook dit leggen we mooie vast. 

Prijslijst

 Spaghetti Smash Fotoshoot

Wanneer doe je best een Smashfotoshoot?

Het is altijd fijn deze rond de verjaardag te plannen. Wanneer je de foto’s ook wil gebruiken voor een originele uitnodiging te maken? Dan doe je dit best zeker een goeie maand ervoor. Aangezien we de foto’s ook nog mooi willen afwerken voor we ze doorsturen.

Wat kan ik meebrengen voor de fotoshoot?

Volgende zaken kan je meebrengen tijdens de shoot

  • Badspeeltjes en handdoek met kap (mooie extraatje op de foto)
  • Reservekledij voor jullie zelf (je kan zelf ook onder de taart terecht komen 😊)
  • Flesje water en de lievelingskoekjes van jullie kleintje
  • Badproducten en handdoek voor het badmoment

Wij zorgen normaal gezien voor een kleurrijk decor voor de smashcake en het badje, wil je zelf nog extra accessoires meebrengen dan mag dat zeker.

Een eigen leuke knuffel of speeltje, breng gerust mee … Heb je een voorkeur voor iets dan mag je dit zeker laten weten en dan kijken we wat we kunnen doen.

wie zorgt voor de spaghetti?

Graag voor de shoot de spaghetti meebrengen. Wat ook heel goed werkt is zijn paprika’s en een stokbroodje. 

Wie zorgt er voor de decoratie?

Normaal zorgen wij voor een leuk verjaardagsdecor.  Heb je zelf iets anders in gedachten? Laat dit dan zeker eens weten. Het is evenzeer mogelijk om zelf nog accessoires mee te brengen. deze kunnen we dan aan het decor toevoegen. Wil je het graag eerder sober? Dat kan zeker. Laat dit ook even weten op voorhand.

Geverifieerd door MonsterInsights