Kerst fotoshoot

verjaardagsfotoshoot

“Vier de magie van het seizoen, vastgelegd in elke klik van de camera. Kerst betekent gezelligheid en warmte, en wij leggen die momenten graag voor eeuwig vast.”

 • Kerstshoot: Capturing the Magic of the Season!

  Breng de magie van Kerstmis tot leven met onze Kerstshoot! Een sfeervolle fotosessie waarin we de warmte, vreugde en het feestelijke gevoel van de feestdagen vangen.

  Wat mag je verwachten?

  Voor de prijs van €165 bieden wij:

  • Spontane fotosessie: Een kerstshoot vol gezelligheid. We nemen ook voldoende tijd zodat ook de kleinsten even kunnen wennen bij aanvang.

  • Hoogwaardige beelden: Alle foto’s worden digitaal geleverd in de beste resolutie, zodat je de betoverende details van jouw kerstviering kunt koesteren.

  • Wisselende decors: Elk jaar zorgen wij voor drie nieuwe, prachtige kerstdecors. Een feestelijke achtergrond die perfect past bij het seizoen.

  Hoe werkt het?

  1. Reserveer jouw plekje: Neem contact met ons op om jouw  Kerstshoot te plannen op een datum die voor jou geschikt is.

  2. Feestelijke outfits: Kleed je in je mooiste kerstkledij of breng leuke kerstaccessoires mee om de fotoshoot nog feestelijker te maken.

  3. Magische momenten: Laat ons jouw mooie gezinnetje vastleggen terwijl je geniet van deze speciale fotoshoot.

  Prijs en Reserveringen

  Voor €165 ontvang je niet alleen prachtige kerstfoto’s, maar ook blijvende herinneringen aan een feestelijke tijd. Reserveer vandaag nog jouw plek en laat ons samen de magie van Kerstmis vastleggen!

  Opmerking: Wij zorgen voor de fotografie, de  decors en de feestelijke sfeer. Extra accessoires graag zelf meebrengen.

Kerstfotoshoot

Geverifieerd door MonsterInsights