BDSM - 50 shades fotoshoot - Fotoaanhuis Lincy & Dirk

50 Shades

50 tinten grijs – Fotografie met een ondeugend kantje 😉

Durf jij het aan? 

Een beetje ondeugend? Tuurlijk mag dat !

Welkom in de fascinerende en betoverende wereld van onze BDSM Fotosessie bij Fotoaanhuis, waar ik, als vrouwelijke fotograaf, je uitnodig voor een intrigerende en uitdagende ervaring. In onze gezellige studio in Waregem creëren we samen een omgeving waarin je je volledig vrij voelt om de sensuele en prikkelende kanten van BDSM, 50 Shades, bondage, fetisjen, en latex te verkennen.

Onze BDSM Fotosessie, beschikbaar voor €495 als single en €595 voor koppels, biedt een persoonlijke en respectvolle benadering om de kracht van verlangen en de kunst van erotische expressie op een artistieke wijze vast te leggen. Tijdens deze exclusieve sessie leid ik je door een professionele fotoshoot waarin we de grenzen van expressie en erotiek verkennen. Alle foto’s worden digitaal geleverd in de beste resolutie en zijn geheel reclamevrij.

Bij Fotoaanhuis beschikken we over een assortiment aan attributen, zoals handboeien, touwen, zweepjes, en meer, die op een respectvolle manier kunnen worden ingezet tijdens de fotoshoot. Hierdoor krijg je de mogelijkheid om jouw fantasieën op een veilige en beheerste manier tot leven te brengen.

Voor de perfecte finishing touch bieden we de mogelijkheid om aangepaste make-up bij te boeken voor €70. Mijn ervaren visagisten zorgen voor een subtiele en passende look die perfect past bij de sfeer van de Erotische Fotosessie.

Stap in mijn wereld van verleiding en ontdekking met een Erotische Fotosessie bij Fotoaanhuis. Neem gerust contact op om een afspraak te maken en samen een intieme, tijdloze ervaring te creëren die niet alleen prikkelende beelden oplevert, maar ook een diepere betekenis van sensuele zelfexpressie biedt.

Onze boudoir of naaktshoots worden door mij gefotografeerd. Als vrouwelijke fotograaf help ik je graag naar poses toe. Het is heel normaal om nerveus te zijn op voorhand. Maar geloof me. Alles komt goed.

Groetjes Lincy

Prijslijst

50Shades – kinky  – BDSM – Cosplay

Moet ik het perfecte model hebben om en BDSM fotoshoot te doen?

Voor een BDSM shoot hoef je zeker niet het perfecte model te hebben. Het is belangrijk dat je tijdens de fotoshoot laat zien wat je wil laten zien. Als je aangeeft wat je graag of minder graag in de picture zet dan kunnen we daar zeker naartoe werken. De juiste outfit/lingerie, de pose, belichting & standpunt. Alles speelt een rol in het verkrijgen van het gewenste resultaat. Bekijk zeker ook de andere vragen rond tips & trics

Wat kan ik meebrengen voor een kinky boudoirshoot?

Voor haar

 

Een of meerdere setjes lingerie. Een sexy kleedje of outfit. Een wit hemd doet het altijd heel goed. Maar ook een sportoufit/werkoutfit van je jezelf of je geliefde kan leuk zijn.

Hou je van cossplay of beetje kinky? Geen enkel probleem. Verder kan een nachtkleedje of kamerjas een extra touch geven.

Heb je wat problemen rond je buik dan kan een babydoll of corset een leuke oplossing zijn. Voor de benen kunnen visnetpanties heel fijntjes in huidskleur of zwart ervoor zorden dat je benen er extra glad uitzien.

Nog vragen rond de outfit? Aarzel dan zeker niet contact op te nemen. Ik help graag.

 

 

Voor hem

 

Je kan als man kiezen hoeveel je wel of niet wil aanhouden voor de shoot. Je hoeft helemaal niet uit de kleren als je dat niet wil. Een man in stijlvol kostuum naast een dame in lingerie en naakt maakt ook een beeldig plaatje.

Maar het mag natuurlijk wel – een leuke boxershort – open hemd- een marcelleke, stoere jeans behoren allemaal tot de mogelijkheden. Naakt is uiteraard ook geen probleem. Soms kan een hoed, een glas met sterke drank, strik, das als extra mee op de foto. Iets van het werk of hobby dat je wil combineren in de shoot is perfect mogelijk. Heb je vragen of ben je ergens niet zeker van dan mag je dit steeds aanhalen of meebrengen.

Dan zien we wel hoe we het kunnen verwerken.

 

Extratjes

wat jullie ook leuk vinden? Aarzel zeker niet om mee te brengen. Zweepjes, handboeien, touwen, …. Wij hebben hier ook wel een en ander  in de aanbieding om te gebruiken voor de shoot !

 

Beter iets teveel meebrengen dan achteraf spijt van hebben dat je iets niet hebt durven meebrengen – alles mag niets moet 😊.

Wat met de make-up?

Ik krijg vaak de vraag of make-up wel nodig is? Ja het is toch een extra’tje voor de shoot. Het hoeft zeker niet veel te zijn. Maar bij een studiofotoshoot horen flitsen en wanneer je huid teveel glanst dan zie je dat heel fel. Je de make-up er bij ons bijboeken maar mag het ook zelf doen of laten doen.

Hou er vooral rekening mee of geef het door dat het voor een fotoshoot gaat en dat de make-up best mat is.

Waar kan je verder nog rekening mee houden?

Voor een boudoirshoot komen je handen vaak in beeld dus misschien eens overwegen om je  nagels te lakken?
Best geen te spannende kledij aandoen voor de fotoshoot. Dit om te voorkomen dat er strepen zichtbaar blijven op je lichaam.

Geverifieerd door MonsterInsights