BDSM - 50 shades fotoshoot - Fotoaanhuis Lincy & Dirk

50 Shades

50 tinten grijs – Fotografie met een ondeugend kantje 😉

Durf jij het aan? 

Een beetje ondeugend? Tuurlijk mag dat !

Een boudoirshoot hoeft niet altijd enkel  vanille te zijn. Hou je van een tikketje meer – een ondeugend kantje? dan kan je zeker ook bij ons terecht.

Wil je graag iets nieuws uitwerken? Dan kijken we graag wat er mogelijk is om heel unieke beelden te maken van jullie fantasie.

We beschikken over een leuk aantal accessoires, touwen, handboeien, zweepjes, … die je kan gebruiken tijdens de shoot..

 

Dit kan je tevens boeken als koppel. Wil je partner niet uit kleren dan kan het bijvoorbeeld ook stijlvol in kostuum. Je kan de shoot invullen zoals jullie zelf willen. Onder het motto niets moet en alles mag ;-).

Make-Up kan je als extra bijboeken en alle foto’s voorzien we tevens van een mooie nabewerking. Heb je nog vragen rond een deze shoot? Aarzel dan zeker niet ons vrijblijvend te contacteren

Onze boudoir of naaktshoots worden door mij gefotografeerd. Als vrouwelijke fotograaf help ik je graag naar poses toe. Het is heel normaal om nerveus te zijn op voorhand. Maar geloof me. Alles komt goed.

Groetjes Lincy

Prijslijst

50Shades – kinky  – BDSM – Cosplay

Moet ik het perfecte model hebben om en boudoirshoot te doen?

Voor een boudoirshoot hoef je zeker niet het perfecte model te hebben. Het is belangrijk dat je tijdens een boudoirshoot laat zien wat je wil laten zien. Als je aangeeft wat je graag of minder graag in de picture zet dan kunnen we daar zeker naartoe werken. De juiste outfit/lingerie, de pose, belichting & standpunt. Alles speelt een rol in het verkrijgen van het gewenste resultaat. Bekijk zeker ook de andere vragen rond tips & trics

Wat kan ik meebrengen voor een kinky boudoirshoot?

Voor haar

 

Een of meerdere setjes lingerie. Een sexy kleedje of outfit. Een wit hemd doet het altijd heel goed. Maar ook een sportoufit/werkoutfit van je jezelf of je geliefde kan leuk zijn.

Hou je van cossplay of beetje kinky? Geen enkel probleem. Verder kan een nachtkleedje of kamerjas een extra touch geven.

Heb je wat problemen rond je buik dan kan een babydoll of corset een leuke oplossing zijn. Voor de benen kunnen visnetpanties heel fijntjes in huidskleur of zwart ervoor zorden dat je benen er extra glad uitzien.

Nog vragen rond de outfit? Aarzel dan zeker niet contact op te nemen. Ik help graag.

 

 

Voor hem

 

Je kan als man kiezen hoeveel je wel of niet wil aanhouden voor de shoot. Je hoeft helemaal niet uit de kleren als je dat niet wil. Een man in stijlvol kostuum naast een dame in lingerie en naakt maakt ook een beeldig plaatje.

Maar het mag natuurlijk wel – een leuke boxershort – open hemd- een marcelleke, stoere jeans behoren allemaal tot de mogelijkheden. Naakt is uiteraard ook geen probleem. Soms kan een hoed, een glas met sterke drank, strik, das als extra mee op de foto. Iets van het werk of hobby dat je wil combineren in de shoot is perfect mogelijk. Heb je vragen of ben je ergens niet zeker van dan mag je dit steeds aanhalen of meebrengen.

Dan zien we wel hoe we het kunnen verwerken.

 

Extratjes

wat jullie ook leuk vinden? Aarzel zeker niet om mee te brengen. Zweepjes, handboeien, touwen, …. Wij hebben hier ook wel een en ander  in de aanbieding om te gebruiken voor de shoot !

 

Beter iets teveel meebrengen dan achteraf spijt van hebben dat je iets niet hebt durven meebrengen – alles mag niets moet 😊.

Wat met de make-up?

Ik krijg vaak de vraag of make-up wel nodig is? Ja het is toch een extra’tje voor de shoot. Het hoeft zeker niet veel te zijn. Maar bij een studiofotoshoot horen flitsen en wanneer je huid teveel glanst dan zie je dat heel fel. Je de make-up er bij ons bijboeken maar mag het ook zelf doen of laten doen.

Hou er vooral rekening mee of geef het door dat het voor een fotoshoot gaat en dat de make-up best mat is.

Waar kan je verder nog rekening mee houden?

Voor een boudoirshoot komen je handen vaak in beeld dus misschien eens overwegen om je  nagels te lakken?
Best geen te spannende kledij aandoen voor de fotoshoot. Dit om te voorkomen dat er strepen zichtbaar blijven op je lichaam.

Geverifieerd door MonsterInsights