Verjaardag fotoshoot

verjaardagsfotoshoot

Jouw Speciale Dag, Jouw Stralende Momenten!

Vier je verjaardag op een bijzondere manier met onze Verjaardagshoot! Een unieke fotosessie waar we de spotlight richten op jou en de vreugde van het vieren van een nieuw levensjaar.

Wat kun je verwachten?

Voor de prijs van €225 bieden wij:

  • Fotoplezier: Een gepersonaliseerde verjaardagsshoot die jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Een feest van kleuren, glimlachen en spontane momenten.

  • Hoogwaardige beelden: Alle foto’s worden digitaal geleverd in de beste resolutie, zodat je elk detail van deze speciale dag kunt koesteren.

  • Feestelijke setting: Wij zorgen voor een feestelijke ambiance met ballonnen en decor, zodat jij je helemaal kunt onderdompelen in de festiviteiten.

Hoe werkt het?

  1. Reserveer jouw plekje: Neem contact met ons op om je Verjaardagshoot te plannen op een datum die voor jou perfect is.

  2. Kies jouw outfit: Trek iets aan waarin je je feestelijk voelt, en breng eventueel een extra setje kleding mee voor variatie in de foto’s.

  3. Lach en geniet: Laat ons jouw stralende momenten vastleggen terwijl je geniet van deze unieke verjaardagsfotoshoot.

Prijs en Reserveringen

Voor €225 ontvang je niet alleen prachtige verjaardagsfoto’s, maar ook blijvende herinneringen aan een speciale dag. Reserveer vandaag nog je plek en laat ons jouw verjaardagsextravaganza vastleggen!

Opmerking: Wij zorgen voor de fotografie, het decor en de feestelijke sfeer. Jij hoeft alleen maar te stralen!

Prijslijst

 Smash Fotoshoot

Geverifieerd door MonsterInsights