BoudoirFotograaf - Fotoaanhuis Lincy & Dirk

Boudoir / Lingerie

pure foto’s in een spannende sensuele fotoshoot

Durf jij het aan? 

Lingerie / Boudoirshoot

Een lingerieshoot gaat doorgaans door in onze fotostudio te Waregem.

Doe je het voor jezelf of voor je geliefde, het mooiste geschenk dat ben jezelf! Voel je je wat onzeker over je figuur of om voor de lens te staan. Dan hoef je je zeker geen zorgen te maken. Sensueel – pikant of liever sportief? De shoot vul je zelf in naar eigen wens.

Wil je je toekomstige een super verrassing bezorgen? Breng dan je bruidslingerie mee, een sluier en andere accessoires kan je van ons gebruiken voor de shoot.

Dit kan je tevens boeken als koppel. Wil je partner niet uit kleren dan kan het bijvoorbeeld ook stijlvol in kostuum. Je kan de shoot invullen zoals jullie zelf willen. Onder het motto niets moet en alles mag ;-).

Make-Up kan je als extra bijboeken en alle foto’s voorzien we tevens van een mooie nabewerking. Heb je nog vragen rond een boudoirshoot, aarzel dan zeker niet ons vrijblijvend te contacteren

Onze boudoir of naaktshoots worden door mij gefotografeerd. Als vrouwelijke fotograaf help ik je graag naar poses toe. Het is heel normaal om nerveus te zijn op voorhand. Maar geloof me. Alles komt goed. Bekijk zeker eens onze reviews op Google – daar kan je lezen hoe andere vrouwen dit ervaren hebben

Groetjes Lincy

Prijslijst

Boudoir – Lingerie – Sexy Sportief

Moet ik het perfecte model hebben om en boudoirshoot te doen?

Voor een boudoirshoot hoef je zeker niet het perfecte model te hebben. Het is belangrijk dat je tijdens een boudoirshoot laat zien wat je wil laten zien. Als je aangeeft wat je graag of minder graag in de picture zet dan kunnen we daar zeker naartoe werken. De juiste outfit/lingerie, de pose, belichting & standpunt. Alles speelt een rol in het verkrijgen van het gewenste resultaat. Bekijk zeker ook de andere vragen rond tips & trics

Wat kan ik meebrengen voor een boudoirshoot?

Voor haar

 

Een of meerdere setjes lingerie. Een sexy kleedje of outfit. Een wit hemd doet het altijd heel goed. Maar ook een sportoufit/werkoutfit van je jezelf of je geliefde kan leuk zijn.

Hou je van cossplay of beetje kinky? Geen enkel probleem. Verder kan een nachtkleedje of kamerjas een extra touch geven.

Heb je wat problemen rond je buik dan kan een babydoll of corset een leuke oplossing zijn. Voor de benen kunnen visnetpanties heel fijntjes in huidskleur of zwart ervoor zorden dat je benen er extra glad uitzien.

Nog vragen rond de outfit? Aarzel dan zeker niet contact op te nemen. Ik help graag.

 

 

Voor hem

 

Je kan als man kiezen hoeveel je wel of niet wil aanhouden voor de shoot. Je hoeft helemaal niet uit de kleren als je dat niet wil. Een man in stijlvol kostuum naast een dame in lingerie en naakt maakt ook een beeldig plaatje.

Maar het mag natuurlijk wel – een leuke boxershort – open hemd- een marcelleke, stoere jeans behoren allemaal tot de mogelijkheden. Naakt is uiteraard ook geen probleem. Soms kan een hoed, een glas met sterke drank, strik, das als extra mee op de foto. Iets van het werk of hobby dat je wil combineren in de shoot is perfect mogelijk. Heb je vragen of ben je ergens niet zeker van dan mag je dit steeds aanhalen of meebrengen.

Dan zien we wel hoe we het kunnen verwerken.

 

Extratjes

 

Houden jullie het graag wat spannend onder elkaar en wil je extra accessoiren meebrengen zoals bijvoorbeeld een zweepje, handboeien of wat dan ook? Breng dan maar mee. Zeker geen probleem.

 

Beter iets teveel meebrengen dan achteraf spijt van hebben dat je iets niet hebt durven meebrengen – alles mag niets moet 😊.

Wat met de make-up?

Ik krijg vaak de vraag of make-up wel nodig is? Ja het is toch een extra’tje voor de shoot. Het hoeft zeker niet veel te zijn. Maar bij een studiofotoshoot horen flitsen en wanneer je huid teveel glanst dan zie je dat heel fel. Je de make-up er bij ons bijboeken maar mag het ook zelf doen of laten doen.

Hou er vooral rekening mee of geef het door dat het voor een fotoshoot gaat en dat de make-up best mat is.

Waar kan je verder nog rekening mee houden?

Voor een boudoirshoot komen je handen vaak in beeld dus misschien eens overwegen om je  nagels te lakken?
Best geen te spannende kledij aandoen voor de fotoshoot. Dit om te voorkomen dat er strepen zichtbaar blijven op je lichaam.

Geverifieerd door MonsterInsights