BoudoirFotograaf - Fotoaanhuis Lincy & Dirk

Boudoir & Naakt

pure foto’s in een spannende sensuele fotoshoot

Durf jij het aan?

Lingerie of Naaktshoot

Een lingerieshoot gaat doorgaans door in onze fotostudio te Waregem.

Doe je het voor jezelf of voor je geliefde, het mooiste geschenk dat ben jezelf! Voel je je wat onzeker over je figuur of om voor de lens te staan. Dan hoef je je zeker geen zorgen te maken.

Wil je je toekomstige een super verrassing bezorgen? Breng dan je bruidslingerie mee, een sluier en andere accessoires kan je van ons gebruiken voor de shoot.

Dit kan je tevens boeken als koppel.

Make-Up en styling kan je er bijboeken en alle foto’s voorzien we tevens van een mooie nabewerking. Heb je nog vragen rond een boudoirshoot, aarzel dan zeker niet ons vrijblijvend te contacteren

Onze boudoir of naaktshoots worden door mij gefotografeerd. Als vrouwelijke fotograaf help ik je graag naar poses toe. Het is heel normaal om nerveus te zijn op voorhand. Maar geloof me. Alles komt goed.

Groetjes Lincy

Prijslijst

Boudoir – Lingerie – Naakt

Op zoek naar unieke lingerie?

Haute Unique  te Hulste (West-Vlaanderen) wil door middel van exclusieve lingeriestukken dames terug verliefd maken op hun vrouwelijke schoonheden. Laat je verleiden door onze designers; Bordelle, Maison Close, ID Sarrieri en Something Wicked.  Neem zeker eens een kijkje op hun leuke website.

Wie neemt de foto's tijdens de lingerie of naaktfotoshoot?

Een boudoir of naaktshoot wordt steeds gefotografeerd door een vrouwelijke fotografe (Lincy) Verder is er niemand anders aanwezig tijdens de shoot.

Mag mijn partner of een vriendin mee tijdens de shoot?

voel je je meer op je gemak als je partner of een vriendin meekomt naar de shoot? Dan is deze hier zeker en vast ook welkom. Uit ervaring geven we enkel even mee dat je heel snel op je gemak gesteld zult worden. Tijdens de shoot verleg je op een spontane manier toch je grenzen. Vandaar dat het soms gewoon beter is alleen te komen voor de shoot.

Is er lingerie bij jullie voorzien?

Er is een heel groot verschil in smaak van lingerie. Om die reden is het aangewezen eigen lingerie mee te brengen.
Indien je niet zeker bent wat juist mee te brengen. Dan mag je ons steeds contacteren.

hoeveel verschillende lingeriesetjes mag of moet ik meebrengen?

Aangezien je niet elke dag een sensuele fotoshoot laat doen. Mag je voor de shoot verschillende outfits meebrengen. Het komt erop neer dat je beter iets teveel meebrengt. Je hoeft immers niet alles aan te doen. Maar wat je niet meebrengt kan je uiteraard ook niet aandoen. Dit is weliswaar geen verplichting. Heb je slechts enkele setjes? Dan kunnen we evenzeer een mooie shoot maken.

Hoe oud moet ik zijn voor een sensuele fotoshoot?

voor een lingerieshoot of naaktshoot moet je minstens 18 jaar zijn. 
Een maximale leeftijd is er uiteraard niet.

Wat als ik niet zeker ben over mijn lichaam ...

Het is heel normaal om je onzeker te voelen. Iedereen heeft wel iets dat hij/zij anders zou willen zien. Daardoor zorgen we ervoor om  het beste van je in beeld te brengen. Enerzijds zijn houding, belichting en standpunt heel belangrijk. Aan de andere kant ligt veel aan de keuze van je lingerie of outfit. Bijvoorbeeld een leuke kamerjas of sjaal. Evenals mooi korset zijn op zich heel sexy en praktisch om iets te verdoezelen.

Is make-up belangrijk?

Make-up is inderdaad heel belangrijk voor een fotoshoot in studio. Enerzijds kan je gaan voor een make-over. Anderzijds kan je het ook heel sober houden. Maar het zorgt voor een egale huid. Het is belangrijk dat wanneer je kiest voor make-up je ervoor zorgt dat deze matterend is. Glimmende make-up en studio zijn niet de beste combinatie. Wil je graag dat de make-up bij ons doorgaat dan kunnen we daar zeker ook voor zorgen. Wanneer je deze bij ons laat doorgaan dan komt dit op €60.

Tip! Wij werken samen met Julie Geldhof van Haute-Unique neem gerust even een kijkje op haar website

Nagels lakken of niet?

Je handen komen heel vaak in beeld tijdens deze shoot. Daarom is het belangrijk om ook even aan je nageltjes te denken. Evenals de nagels van je voeten als je beslist een ook foto’s te nemen zonder schoentjes aan. Het is echter je eigen keuze. Heb je het liever heel neutraal dan kan dit zeker ook.

Help ik heb cellulitis, hoe kan ik dit aanpakken ...

Heb je cellulitis en wil je het graag verdoezelen tijdens de shoot. Dan kan mooi nylonkousje wonderen doen. Bijvoorbeeld zorgen huidskleur netkousen voor heel egale benen en billen.

Lingerie, naakt, pikant, wat wil je of durf je?

Je hoeft zeker niet op voorhand te beslissen. Het komt erop neer dat je tijdens de shoot kiest tot waar je je grenzen wil verleggen. Hou je het liever wat meer bedekt? Dan kan dit zeker. Desalniettemin mag het hier ook net wat sensueler of pikanter. Iedereen is anders en om die reden mag iedereen hier zichzelf zijn. Dus alles mag en niets moet. Toch nog een specifieke vraag? Aarzel dan zeker niet ons te contacteren.

Fotoshoot met mijn partner. Wat mogen verwachten, wat mogen we doen?

Breng je je partner mee voor de shoot? En gaan jullie ook samen op de foto? Dan kan dit tevens sensueel of erotisch getint. Het mag gerust ook een tikkeltje meer zijn. Het is immers jullie shoot en om die reden mag je die ook naar wens invullen. 

Kan ik naast lingerie nog iets meebregen?

Het is weliswaar zo dat lingerie het heel goed doet voor de shoot. Daarnaast mag je zeker gaan voor een eigen stijl. Een voorbeeld hiervan kan sexy kledij zijn. Een leuke salopette,   een werkoverall, sport outfit van jezelf of je geliefde, Kortom je kan het ook heel persoonlijk maken. Daarnaast kan een muziekinstrument of een ander voorwerp van een hobby ook mooie plaatjes opleveren.