Verf fotoshoot

verfshoot verffotoshoot studio

Prijslijst

Verf-Fotoshoot

 • Kleurrijke Verfshoot: Jouw Kleintje, Jouw Kunstwerk!

  Laat de verbeelding van je kleintje tot leven komen met onze Kleurrijke Kleintjes Verfshoot! Een speelse en kunstzinnige fotosessie waarin je kleintje zich helemaal kan uitleven en jullie samen een waar kunstwerk creëren.

  Wat mag je verwachten?

  Voor de prijs van €225 bieden wij:

  • Kliederplezier: Een ongedwongen verfshoot waar je kleintje zich volledig kan uitleven. Een feest van kleuren, glimlachen, en ontdekking.

  • Hoogwaardige beelden: Alle foto’s worden digitaal geleverd in de beste resolutie, zodat je de schattige details van de kunstzinnige creaties van je kleintje kunt koesteren.

  • Kleurrijke setting: Wij zorgen voor een levendige achtergrond en decor, waardoor de fotos

  hoot een echt kunstwerk wordt.

  Hoe werkt het?

  1. Reserveer een plekje: Neem contact met ons op om de Kleurrijke  Verfshoot te plannen op een datum die perfect is voor jou en je kleintje.

  2. Kleed je kleine piccaso in kunst: Trek kleding aan die vies mag worden en klaar is voor een kleurrijk avontuur. Denk aan schattige verfkleding!

  3. Kunstenaar in de dop: Laat je kleintje experimenteren met kleuren en lachen terwijl wij deze kostbare momenten vastleggen. Het resultaat? Een uniek kunstwerk, gemaakt door jouw kleine kunstenaar!

  Prijs en Reserveringen

  Voor €225 ontvang je niet alleen levendige foto’s van jouw kleine kunstenaar, maar ook blijvende herinneringen aan een speelse verjaardag. Reserveer vandaag nog je plek en laat ons samen met je kleintje een kunstzinnig avontuur beleven!

  Opmerking: Wij zorgen voor de fotografie, het decor, en de verf. Jij brengt het enthousiasme van je kleintje mee!

 

Vanaf wanneer doe je de shoot best?

De verfshoot doe je best vanaf een leeftijd van 2 jaar. 

Wat kan ik meebrengen voor de babyotoshoot?

Een outfit voor de verfshoot – best iets eenvroudigs die vuil mag zijn. Wit marcelleke doet het heel goed. Daarnaast ook reservekledij voor jezelf.
Wasproducten en handdoek voor bij het badmomentje

TRe

Waar kan je verder nog rekening mee houden?

Plan de shoot op een goed uur. indien je kleintje nog slaapt overdag dan zeker daar rekening mee houden.

Geverifieerd door MonsterInsights