newbornFotograaf - Fotoaanhuis Lincy & Dirk

Newborn

originele newbornshoot van je baby

Welkom bij Fotoaanhuis – Newbornshoot met Lincy

Hallo aanstaande ouders! Ik ben Lincy, jouw  fotograaf bij Fotoaanhuis, gespecialiseerd in het vastleggen van de pure schoonheid van pasgeboren baby’s. Bij ons draait alles om het vastleggen van de allereerste momenten van jouw kleintje tijdens een intieme newbornshoot.

Newbornshoot: Een Teder Begin

Prijs: €395
Deze all-inclusive prijs omvat alle foto’s digitaal, zodat je elk vertederende moment met dierbaren kunt delen en bewaren. Tijdens de shoot creëren we een ontspannen sfeer in onze huiselijke studio, speciaal ontworpen voor jullie kleintje.

Huiselijke Studio: In onze studio voelen jij en je baby zich meteen thuis. Hier kun je rustig voeden, en we nemen de tijd die nodig is, volledig op het tempo van de baby.

Tijdig Boeken: Om teleurstelling te voorkomen, raden we aan om je newbornshoot tijdig te boeken. De agenda vult zich snel, dus reserveer alvast een plekje kort na de bevalling.

Als ervaren fotograaf begrijp ik dat de eerste dagen na de bevalling kostbaar zijn. Daarom leg ik niet alleen prachtige beelden vast, maar creëer ik ook een omgeving waarin jij en je kleintje zich op hun gemak voelen.

|

Wij hadden een superleuke newbornshoot met ons dochtertje. Er werd aan alles gedacht! Het begon met een persoonlijk en leuk onthaal; een warm en gerust gevoel die gedurende de volledige shoot is gebleven! Lincy was zeer vlot en sociaal in omgang met ons en maakte alle foto’s van ons dochtertje met liefde, zorg en geduld. Wij kregen supersnel het resultaat van de shoot; namelijk zéér veel prachtig afgewerkte foto’s in gevarieerde en mooie decors. Wij zijn ontzettend blij dat Lincy en Dirk ons de mooiste herinneringen hebben bezorgd door het vastleggen en afleveren van deze prachtige beelden.

– Lagrou-Adams

|

Newbornshoot gedaan bij Lincy. Zeer vriendelijke persoon. Professionele maar toch huiselijke setting waar je u snel op uw gemak voelt. Neemt ruimschoots de tijd voor een Newbornshoot. Uitgebreide collectie rekwisieten. Heel goede prijs-kwaliteitsverhouding. Een echte aanrader.

Quevin L.

|

Wat een top locatie om een photoshoot te doen! Onmiddelijk super lief behandeld, we voelden ons direct op ons gemak. We hebben er een newborn-shoot laten doen en wat heeft Lincy dit goed gedaan! Het omgaan met onze kleine spruit verliep super vlot en Lincy had voldoende geduld en tijd om met ons kindje om te gaan. Ook mochten we zelf ideetjes voorstellen en onze mening geven terwijl de shoot. We werden er echt super goed behandeld. Super lieve mensen. De foto's zien er echt mega mooi uit! Hier krijg je echt waar voor je geld. Wij zullen hier zeker nogmaals gaan in de toekomst! Doe zo verder ☺️.

– Shana R.

Wanneer gaat de newbornshoot best door?

Een Newborn fotoshoot doe je best kort na de bevalling. Dat wil zeggen binnen de 2 weken na je uitgerekende datum. Beval je veel vroeger? Dan heb je extra tijd. Laat je kleintje wat langer op zich wachten? Dan kijken we voor de afspraak aan te passen.

Reserveer ik best een plaatsje voor de shoot?

als je zeker wil zijn van een plaatsje in onze studio. Dan is het zeker nodig om een afspraak vast te leggen. Wanneer je bevallen bent kijken we of het nodig is de datum nog aan te passen.

Mag de rest van het gezin mee op de foto?

Natuurlijk mag iedereen op de foto tijdens de shoot. Bij aankomst doen we eerst de gezinsfoto’s. Daarna maken we foto’s van jullie kleintje alleen. 

Doen jullie ook pasfoto's van babies?

Pasfoto’s doen we niet, ook niet van newborn.

Kan ik mijn kindje voeden in de fotostudio?

Ja hoor,  we hebben een gezellige zitruimte in onze studio om je kindje te voeden. 

Wat breng ik mee naar de fotoshoot?

Volgende zaken mag/kan je bijvoorbeeld meebrengen. (is zeker geen verplichting we hebben hier alles wat nodig is.)

  • Kleine knuffel
  • Leuk dekentje
  • Doopsuiker
  • iets wat jullie zelf leuk vinden, heb je speciale wensen of verzoekjes? Vermeld dit dan best even op voorhand

Wat je zeker best voorziet is

  • Voldoende tijd
  • Extra voeding (misschien ook iets voor jullie zelf)
  • Tutje
  • Reserve kledij (voor mocht je graag foto’s nemen dat jullie de baby vasthouden en deze naakt is)

 

Waarom duurt de luxe sessie zo lang?

We voorzien graag voldoende tijd. Alles op het tempo van de baby. Dat wil zeggen dat er ook tijd is om jullie kleintje te voeden indien nodig. We hebben props waarbij de baby wakker mag zijn. Echter is het voor bepaalde props wel belangrijk om je kleintje heerlijk te laten slapen. Kortom we voorzien tijd genoeg. Onze fotostudio is erop gericht om ook gezellig in te vertoeven. Waardoor je je ook kan afzonderen voor borstvoeding of afkolven. 

Kan er tijdens de basic sessie ook gebruik gemaakt worden van enkele props?

tijdens de basic newborn shoot gaat het om neutrale foto’s. We maken weliswaar ook foto’s met het gezin. daarna nog enkele beelden van jullie kleintje alleen. We kijken wat we kunnen doen binnen het uurtje.

Worden er tijdens de luxe sessie ook neutrale foto's genomen?

Ja hoor. tijdens de luxe newborn sessie kan alles. Enerzijds foto’s met het gezin en indien gewenst sobere foto’s. Anderzijds maken we een heel  mooie combinatie van verschillende props. Veel hangt af van hoe het met de baby zelf is. Daarom zetten we een groot gamma aan props klaar.

Geverifieerd door MonsterInsights