PortretFotograaf - Fotoaanhuis Lincy & Dirk

Gezinsfotoshoot

portret, gezinsfotoshoot of familiefotoshoot

Portretfotoshoot met het gezin

Originele en spontane fotoshoot met je familie of gezin

Een familieportet of spontane kiekjes van je kinderen of kleinkinderen. We maken steeds een mooie combinatie aan foto’s. Voor een gezinsfotoshoot rekenen we zeker een uur. Bij een familieshoot vaak nog iets langer. In de studio fotograferen we vooral met witte en zwarte achtergrond. Heb je iets speciaal in gedachten dan kijken we graag wat de mogelijkheden zijn.

Een shoot kan tevens op locatie doorgaan. In de natuur, een bos maar ook in de stad kan je mooie foto’s nemen.

We maken er steeds een leuke activiteit van. Alles in een losse sfeer. Bij Fotoaanhuis zeker niet enkel de klassieke fotografie. Integendeel, we houden van speelse en ja zelf een beetje humor mag.

Prijslijst

Gezin/familie fotografie

|

Heel gemoedelijke, huiselijke sfeer! Toffe setting en aangename fotografe! Perfecte service. Zaterdagmiddag fotoshoot en maandagmiddag reeds ontvangen! Echt een aanrader! 👌👍

– V. VVD

|

Mocht ik 5+ kunnen geven, had ik het gedaan.
Wat een warme ontvangst van een even warme, lieve en spontane vrouw. Lincy stelt je onmiddellijk op je gemak en begeleidt je doorheen de fotoshoot met de nodige tips & tricks, met de mooiste resultaten als gevolg.
Daarnaast ook nog eens een vlotte service, alle foto’s hadden we in no time ontvangen.
Zowel de bewerkte als de originele foto’s.
Wij kunnen Lincy & Dirk enkel maar aanraden, voor wie nog mocht twijfelen.

– Flavie V

|

Heel tevreden van het resultaat. Kan heel goed omgaan met kleine en grote kinderen. Losse sfeer. Heel leuke ideeën in de studio met prachtige resultaten! Na 2 dagen mochten we onze foto’s reeds bewonderen. Dank u wel Lincy en Dirk.

– Severine P.

Geverifieerd door MonsterInsights