babyFotograaf - Fotoaanhuis Lincy & Dirk

Smash Cake

originele fotografie voor de verjaardag

Vier de verjaardag in onze studio

Smash Cake

Bij een Smash fotoshoot mag het! Heerlijk smodderen met een reuze grote cupcake verjaardagstaart of ander lekkers. Met als doel foto’s waarbij de kleintjes de taart mogen opeten. Op de manier waarop zij dat zelf willen. Zodat er prachtige plaatjes worden geschoten! Uniek en leuk voor kindjes hun verjaardag.

Enerzijds mooie foto’s als herinnering. Anderzijds ideaal voor het maken van verjaardagskaartjes. Eerst mag je kleintje spelen met de taart en daarna in een heerlijk leuk badje :-). En ook dit leggen we mooie vast.

We hebben nu ook Boho , dinosaurus  of Jungle thema! Volg ons zeker op social media daar zie je binnenkort nog tal van nieuwe thema’s. 

Prijslijst

 Smash Fotoshoot

Wanneer doe je best een SmashCake fotoshoot?

Het is altijd fijn deze rond de verjaardag te plannen. Wanneer je de foto’s ook wil gebruiken voor een originele uitnodiging te maken? Dan doe je dit best zeker een goeie maand ervoor. Aangezien we de foto’s ook nog mooi willen afwerken voor we ze doorsturen.

Wat kan ik meebrengen voor de fotoshoot?

Volgende zaken kan je meebrengen tijdens de shoot

  • Badspeeltjes en handdoek met kap (mooie extraatje op de foto)
  • Reservekledij voor jullie zelf (je kan zelf ook onder de taart terecht komen 😊)
  • Flesje water en de lievelingskoekjes van jullie kleintje
  • Badproducten en handdoek voor het badmoment

Wij zorgen normaal gezien voor een kleurrijk decor voor de smashcake en het badje, wil je zelf nog extra accessoires meebrengen dan mag dat zeker.

Een eigen leuke knuffel of speeltje, breng gerust mee … Heb je een voorkeur voor iets dan mag je dit zeker laten weten en dan kijken we wat we kunnen doen.

wie zorgt voor de leuke verjaardagstaart?

Graag voor de shoot de taart zelf meebrengen. Je kan hiervoor zelf aan de slag. Bestel je liever een reuze cupcake of andere verjaardagtaart? Dan geven we je graag enkele adresjes door.
Laat voor de shoot nog even weten welke kleur de taart heeft. Op die manier kunnen we ons decor erop aanpassen.

Wie zorgt er voor de decoratie?

Normaal zorgen wij voor een leuk verjaardagsdecor. Kleurrijk en aangepast aan de kleuren van de taart. Heb je zelf iets anders in gedachten? Laat dit dan zeker eens weten. Het is evenzeer mogelijk om zelf nog accessoires mee te brengen. deze kunnen we dan aan het decor toevoegen. Wil je het graag eerder sober? Dat kan zeker. Laat dit ook even weten op voorhand.

Geverifieerd door MonsterInsights