SmashCake fotoshoot

Smashcake Fotoshoot: Een Feestelijk Fotofeestje!

Vier de eerste verjaardag van je kleintje op een kleurrijke en feestelijke manier met onze Smashcake Fotoshoot! Een unieke ervaring waar plezier, zoetheid en de kunst van het smullen samenkomen.

Wat kun je verwachten?

Voor de prijs van €225 bieden wij:

  • Smashcake-plezier: Een fotosessie waar je kleintje vrij mag smullen van een prachtige smashcake. Vrolijke momenten gegarandeerd!

  • Schattige beelden: Alle foto’s worden digitaal geleverd in de beste resolutie, zodat je de schattige momenten van de eerste verjaardag voor altijd kunt koesteren.

  • Feestelijke sfeer: Wij zorgen voor een vrolijke setting met ballonnen en decor, zodat de fotoshoot een echt feest wordt.

Hoe werkt het?

  1. Reserveer je plekje: Neem contact met ons op om je Smashcake Fotoshoot te plannen op een datum die voor jou geschikt is.

  2. Kleed je kleintje aan: Trek je kleintje een schattig outfitje aan en breng een extra setje kleding mee voor het geval dat de smashcake sessie wat rommelig wordt.

  3. Smash en lach: Laat je kleintje genieten van het smullen en smashen terwijl wij deze kostbare momenten vangen.

Prijs en Reserveringen

Voor €225 ontvang je niet alleen een onvergetelijke Smashcake Fotoshoot, maar ook blijvende herinneringen aan een bijzondere eerste verjaardag. Reserveer vandaag nog je plek en maak van de eerste verjaardag van je kleintje een echt fotofeestje!

Opmerking: Smashcake wordt door ons verzorgd, en wij zorgen voor de fotografie, het decor, en heel veel plezier!

Prijslijst

 Smash Fotoshoot

Wanneer doe je best een SmashCake fotoshoot?

Het is altijd fijn deze rond de verjaardag te plannen. Wanneer je de foto’s ook wil gebruiken voor een originele uitnodiging te maken? Dan doe je dit best zeker een goeie maand ervoor. Aangezien we de foto’s ook nog mooi willen afwerken voor we ze doorsturen.

Wat kan ik meebrengen voor de fotoshoot?

Volgende zaken kan je meebrengen tijdens de shoot

  • Badspeeltjes en handdoek met kap (mooie extraatje op de foto)
  • Reservekledij voor jullie zelf (je kan zelf ook onder de taart terecht komen 😊)
  • Flesje water en de lievelingskoekjes van jullie kleintje
  • Badproducten en handdoek voor het badmoment

Wij zorgen normaal gezien voor een kleurrijk decor voor de smashcake en het badje, wil je zelf nog extra accessoires meebrengen dan mag dat zeker.

Een eigen leuke knuffel of speeltje, breng gerust mee … Heb je een voorkeur voor iets dan mag je dit zeker laten weten en dan kijken we wat we kunnen doen.

wie zorgt voor de leuke verjaardagstaart?

Graag voor de shoot de taart zelf meebrengen. Je kan hiervoor zelf aan de slag. Bestel je liever een reuze cupcake of andere verjaardagtaart? Dan geven we je graag enkele adresjes door.
Laat voor de shoot nog even weten welke kleur de taart heeft. Op die manier kunnen we ons decor erop aanpassen.

Wie zorgt er voor de decoratie?

Normaal zorgen wij voor een leuk verjaardagsdecor. Kleurrijk en aangepast aan de kleuren van de taart. Heb je zelf iets anders in gedachten? Laat dit dan zeker eens weten. Het is evenzeer mogelijk om zelf nog accessoires mee te brengen. deze kunnen we dan aan het decor toevoegen. Wil je het graag eerder sober? Dat kan zeker. Laat dit ook even weten op voorhand.

Geverifieerd door MonsterInsights